1. Samenwerking

De opdracht zal in nauwe samenwerking met u worden uitgevoerd teneinde het project succesvol te laten verlopen. Wij gaan ervan uit dat de besluitvorming efficiënt verloopt. JouwDesigner behoudt zich het recht om een opdracht voortijdig te beëindigen zonder kosten in rekening te brengen.

2. Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend behandelen we alle door u ter beschikking gestelde informatie strikt vertrouwelijk.

3. Projectaanpak

De werkzaamheden zullen in een aaneensluitend traject worden uitgevoerd. Werkzaamheden kunnen aanvangen na schriftelijk opdrachtbevestiging. De hoogte van het honorarium zijn beschreven in de offerte, dan wel opdrachtbevestiging. Als aanvullende (advies)-werkzaamheden gewenst zijn, zal op verzoek een aanvullende prijsopgave verstrekt worden.

4. Onvoorziene omstandigheden

In het geval van ingrijpende wijzigingen die buiten de invloed van JouwDesigner liggen, waardoor niet voorziene werkzaamheden ontstaan, zullen wij de opdrachtgever een prijsopgave verstrekken voor aanvullende vergoedingen. Indien door onvoorziene omstandigheden het project door de opdrachtgever wordt geannuleerd zullen wij de reeds door ons bestede kosten in rekening brengen. JouwDesigner behoudt zich het recht om een opdracht niet aan te nemen.

5. Geldigheid offerte

De gestanddoeningstermijn van deze offerte is 14 dagen.

6. Betaling

JouwDesigner berekent alle offertes en prijzen met een tarief van €30(Ex. BTW.) per uur.

De gemaakte kosten worden na het leveren van het product of de dienst gefactureerd. De betaaltermijn is 30 dagen na ontvangst van de factuur. Indien de factuur niet binnen de betaaltermijn voldaan wordt, behoudt JouwDesigner zich het recht om de factuur met 10% te verhogen, na toevoeging van €15 administratiekosten.

7. Naamsvermelding

Graag vermelden wij uw naam en website op onze website en in ons portfolio.

8. Intellectueel eigendom

JouwDesigner behoudt zich de rechten en bevoegdheden voor die hem toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. JouwDesigner heeft het recht de door de uitvoering van een overeenkomst aan zijn zijde toegenomen kennis ook voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen strikt vertrouwelijke informatie van de opdrachtgevers ter kennis van derden worden gebracht.

9. JouwDesigner en JouwICTer

JouwDesigner is onderdeel van JouwICTer Mijnsheerenland.

 

More... DIV Architecten    

DIV Architecten

Webdesign

www.divarchitecten.nl

DIV architecten is een jong en dynamisch bureau gevestigd in Oud-Beijerland. Een veelzijdig bureau dat zich op diverse vlakken van de architectuur concentreert. Woningbouw (nieuw- en verbouw), kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen, herbestemming, restyling en recreatiedoeleinden zijn een aantal projecten waaraan momenteel gewerkt wordt. JouwDesigner heeft voor DIV Architecten de website ontwikkeld. Kenmerkend aan deze website is dat de opbouw intuïtief is…

More...
More... Uw website hier?    

Uw website hier?

Portfolio

Wij bieden u een totaalpakket!

Vind u 2000 euro ook te duur voor een website? JouwDesigner maakt voor u al een mooie website vanaf 250 euro! U heeft dan een website met een Content Management Systeem, zelf teksten en afbeeldingen aanpassen zonder HTML of programmeerkennis! Verder biedt JouwDesigner een totaalpakket aan: Hosting Ondersteuning Drukwerk Huisstijl ontwerp   Interesse gekregen? Neem contact op!

More...
More... CV Bouwadvies    

CV Bouwadvies

Drukwerk

Folder: Tweeluik Carré, 250 grams gesatineerd MC

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website ontstond bij Corvers & van Veldhoven Bouwadvies de behoefte om een folder aan klanten te kunnen overhandigen. De folder is een "Carré" formaat folder, wat inhoud dat deze, wanneer gevouwen, volledig vierkant is. De folder is gedrukt op 250 grams gesatineerd MC papier.

More...
More... KDV Pinkeltjesland    

KDV Pinkeltjesland

Drukwerk

Drukwerk: dubbelzijdige flyer, 250 grams gesatineerd MC

Kinderdagverblijf Pinkeltjesland B.V. is een kinderopvangorganisatie met 3 locaties in Rotterdam. Voor deze kinderopvangorganisatie heeft JouwDesigner een folder gemaakt die volledig aansluit op de bestaande huisstijl. De bestaande huisstijl heeft twee kenmerkende kleuren: Blauw en geel.

More...
More... Angela Brandsen    

Angela Brandsen

www.angelabrandsen.nl

De website van Angela Brandsen springt er qua fleurigheid tussenuit! De in een magazine style gemaakte website is van een ondernemer binnen de kinderopvang en onderwijs. Sinds 2009 is zij ondernemer met een eigen visie die trainingen verzorgd voor haar doelgroep.  

More...
More... Autobedrijf Jan Bogert B.V.    

Autobedrijf Jan Bogert B.V.

Webdesign

www.janbogert.nl

Autobedrijf Jan Bogert B.V. is een allround autobedrijf welke gevestigd is in Dinteloord. Het bedrijf biedt zowel service aan personenauto's en bedrijfsauto's alsook de verkoop van jong gebruikte voertuigen. Autobedrijf Jan Bogert B.V. heeft in 2009 de website door JouwDesigner om laten bouwen van een statische HTML website naar een dynamische website met een Content Management Systeem. In 2012 en…

More...
More... Holster Beveiliging & Techniek    

Holster Beveiliging & Techniek

Webdesign

www.holsterbeveiliging.nl

Holster Beveiliging is een BORG- gecertificeerd en UNETO-erkend Technisch Beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van Inbraakbeveiliging - Camerabeveiliging - Video observatie en Mechanische/ Elektronische Toegangscontrole systemen. JouwDesigner heeft een website ontwikkeld die volledig aansloot bij de bestaande huisstijl, maar ook de stijl van de oude (statische HTML) website herkenbaar terug liet komen. Tevens is er…

More...
More... Huisman Bouw- en Timmerwerken    

Huisman Bouw- en Timmerwerken

Huisstijlen

Diverse drukwerkartikelen

Huisman Bouw- en Timmerwerken is een loodgieter, elektriciën, stukadoor en tegelzetter die door JouwDesigner een complete huisstijl heeft laten ontwerpen. In dit huisstijlontwerp zaten onder andere: Logo ontwerp Briefpapier Visitekaartjes Notitieblokken Enveloppen  

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.